torsdag 12. august 2010

Sofus Savnet

30.juli er siste observasjon av Sofus. Da sto han og var veldig oppesen og kikket på mamma som hadde vært og gitt han mat mens jeg og Øyvind var på treff i Sverige. Har hengt opp lapper på butikker, telefonstolper, skilt og lagt lapper i postkasser, lagt annonse på dyrenett.no http://dyrenett.no/no/s/an/vis.asp?art=Katt&kat=7&id=325087&s=1

og kontaktet noen synske, men fortsatt ingen pus å se. Han skulle kastreres og chipmerkes, og er mulig at det er derfor han har stukket av også fordi det ble snakket om så han hørte det.

Har du sett han så gi meg et hint. Send meg en mail eller ring. 92045545. Jeg vil så gjerne ha han tilbake. Igår ringte det ei dame og trodde hun hadde funnet Sofus, hun ringte fra Kilen brygge, jeg bor jo ute på Furustad, så det var jo lite sannsynlig at han skulle ha kommet seg gjennom halve byen uten å bli påkjørt, men jeg durte selvsagt ned for å se på katten hun hadde funnet. Det viste seg å være et tynt lite vesen som sprang avgårde når den så folk. Hun ville at jeg skulle ta med den katten hjem, men jeg verken kan eller vil ha flere enn en katt, og jeg vil selvsagt bare ha Sofus tilbake.


Jeg har leita i områdene Furustad/Jåberg/Løve/Krokenskogen og Skiringsalsveien og Kjelbergveien. Har leita endel oppi skogen ved kattepensjonatet siden det er nærliggende å tro at han kunne være der, men har ikke sett han, og de så ganske sure ut der de sto og glante på verandaen da jeg kjørte ned i gården der for 10 dager siden, har ikke tort å gjøre det igjen, og da jeg ringte dit så var damen jeg snakket med alt annet enn behjelpelig. Jeg spurte om hun kunne se etter pus, men fikk til svar at der var det så mange katter at hun ikke kunne vite om den var der, men hun gadd jo ikke engang å stikke hodet ut og se om hun så han da.


Alle andre jeg har snakket med har vært veldig imøtekommende og behjelpelige, og holder gjerne utkikk for meg og forteller det til andre de kjenner selv om de ikke kjenner meg, så det er veldig mange som er snille. Det har ringt noen få stykker og trodd de har funnet han, men det har vist seg å være både feil kjønn og farger, men det er da iallefall noen som bryr seg.


Her er noen oppdaterte bilder av pus tilfelle noen skulle se han eller tro de ser han. (Jeg har selv holdt på å kidnappe moren hans to ganger fordi hun er helt lik, men fant ut at det måtte være henne siden den satt i gården der den bor :) )
1 kommentar:

Antje sa...

Hei Kjersti,

det var da veldig leit å lese at katten din er forsvunnet. Håper den synske damen har rett og du får han tilbake. Lykke til, tenker på deg,
klem fra Antje